Lezing van ds. Carel ter Linden in Kruisheuvelkerk

Ds. Carel ter Linden komt woensdagavond 13 februari in de Kruisheuvelkerk vertellen over zijn nieuwste boek 'Bijbelse miniaturen'.

In dit boek bespreekt hij eeuwenoude verhalen uit de Bijbel. Deze verhalen zijn van grote invloed geweest op onze cultuur. Meer dan we vaak beseffen, zo staat op de achterkant van het boek. Zijn die verhalen voor ons ook nog van belang? Wat kunnen wij daarmee in ons leven? Daarover vertelt Ter Linden ons op een boeiende en verrassende manier.
Velen zullen ds. Carel ter Linden wel kennen. Hij is jarenlang als predikant verbonden geweest aan de Kloosterkerk in Den Haag. Als dominee is hij betrokken geweest bij diverse koninklijke huwelijken en uitvaarten. En hij heeft al veel interessante boeken geschreven. De lezing van Ter Linden wordt gehouden in de Kruisheuvelkerk aan de Burgemeester Roeringlaan 6 in Leidschendam. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en de lezing begint om 20.00 uur. Na afloop kan met elkaar worden doorgepraat onder het genot van een glas wijn. De entree is gratis en het eerste kopje koffie is gratis. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Leidschendam, in het kader van het zogenoemde Zin-nig Café van de Kruisheuvelkerk. Ontmoeting, bezinning en een ongedwongen sfeer staan daarbij centraal. Meer informatie over de activiteiten in de kerk is te vinden op de website www.pgleidschendam.nl.