De nieuwe collectie kenmerkt zich door frisse kleuren en zachte materialen voor een moderne look (foto: pr).
De nieuwe collectie kenmerkt zich door frisse kleuren en zachte materialen voor een moderne look (foto: pr).

Nieuw assortiment wandel-
schoenen Beterlopenwinkel

Om makkelijk een eind te wandelen heb je baat bij een paar goede wandelschoenen die bovendien op de juiste leest voor uw voeten gemaakt zijn.

Omdat niet alle voeten gelijk zijn heeft de Beterlopenwinkel aan de Haagse Laan van Wateringse Veld 73 een uitgebreid assortiment wandelschoenen van het Duitse merk Meindl. Een vakkundig verkoopteam staat klaar voor een voetenscan en passend advies. Eventuele voet- en/of houdingsklachten zijn vaak te verhelpen met een ondersteunend voetbed of een op maat gemaakt paar steunzolen van de registerpodoloog. Deze kan ook een filmpje maken van uw gangbeeld voor een nog beter op uw voeten afgestemd advies.

Nieuw in de winkel zijn de superlichte sportschoenen van de merken Mizuno en Craft. Deze schoenen zijn uitgevoerd in moderne kleuren en materialen en zeer geschikt voor sporten, wandelen of voor in de sportschool. Door een nieuwe techniek helpen deze schoenen goed bij de afwikkeling van uw voeten. Het grootste gedeelte van de nieuwe collectie is reeds uitgeleverd en kenmerkt zich door frisse kleuren en zachte materialen voor een moderne look. Voor de grootste keuze in sneakers, sandalen of sportschoenen kunt u terecht in de Beterlopenwinkel. En kijk in de koopjeshoek voor afgeprijsde paren met wel 70% korting. Deze actie loopt tot 24 februari. Meer info op www.denhaag-beterlopenwinkel.nl.