Postzegelbeurs

Er is op zaterdagmiddag 16 februari weer een postzegelbeurs in De Plint aan de Prins Frederiklaan 7 te Leidschendam. Ook is er een postzegelmarkt met diverse albums, stockboeken en andere poststukken. En voor themaverzamelaars is er voldoende aanbod. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis entree en gratis keuze uit geselecteerd materiaal. Er is een gratis loterij. De beurs is open van 13:00 tot 16:00 uur. Meer info : 070-3939365 of kijk op www.zhpv.nl.

Papieren bloemen knutselen

Heb je zin om de boel op te fleuren en ook nog creatief bezig te zijn? Ben je ook gek op kleuren en bloemen? Meld je dan aan voor bloemen knutselen op vrijdag 22 februari van 10:30 tot 12:00 uur in Ons Tolhuis aan De Horre 1 te Leidschendam. Binnenlopen kan vanaf 10:15 uur. De kosten zijn €5 per persoon (bij voorkeur contant) voor het materiaal en een kopje koffie of thee. Graag vooraf aanmelden door te mailen naar fleurbij@gmail.com.

Lezing over bijen bij vogelhouders

Bijen zijn het onderwerp waarover imker Paul van Rooijen, secretaris van Imkersvereniging Den Haag, maandagavond 18 februari komt spreken. Heb je wel je eens met een willekeurige imker gepraat? Zo, ja, dan weet je dat een imker niet zo gauw is uitgepraat over zijn hobby: bijen houden. Bij bijen denken veel mensen vooral aan stekende insecten. Nou ja, ze zijn ook nuttig want ze bestuiven bloemen en je kunt er ook honing van krijgen. Maar wat speelt er zich af in een bijenkorf en hoeveel bijen zijn daarin actief. Hoe komen ze de winter door? Wat betekenen de bijen voor onze vogels? Na vanavond zullen we het weten. De lezing wordt georganiseerd door de vogelhoudersvereniging Leidschendam-Voorburg en gehouden in het clubgebouw van handbalvereniging EHC, Groene Zoom 4 in Den Haag (Sportpark Westvliet). Aanvang 20.00 uur, toegang gratis. Meer info: www.evkv.nl.

Bingo in De
Groene Loper

In De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 te Voorburg is er vrijdag 22 februari weer een bingoavond. Er worden 10 rondes incl. superronde gespeeld. Tussendoor is er een loterij met mooie prijzen. De zaal gaat open om 19.00 uur en de bingo start om 20.00 uur. De toegang is gratis en u kunt al meespelen vanaf €5. Bel voor info 06-17476460 of 06-53993099.