Gezellige activiteiten en
koffiedrinken in Buurtkamer

In samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg, Welzijn Oud en Jong (WOeJ) en Sport en Welzijn (S&W) is in de locatie van S&W aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam de Buurtkamer in het leven geroepen.

In de Buurtkamer kunnen bewoners op vrijdagmiddag genieten van een gratis kopje koffie of thee en een gezellig praatje maken in het Nederlands. Verder zijn er twee creatieve middagen op maandag en donderdag en twee spelletjesmiddagen op donderdag en vrijdag. De derde donderdag van de maand is er een klassieke muzieklezing. Verder kan men iedere eerste vrijdag van de maand – tegen een kleine vergoeding – genieten van een lunch en de laatste vrijdag van de maand van een wereldlunch (eveneens tegen een kleine vergoeding). De activiteiten vinden steeds plaats van 13.00 tot 15.00 uur.
De Buurkamer is nog op zoek naar mensen die hun talenten willen delen met de bezoekers. Dat kan zijn op het gebied van Nederlandse liedjes zingen, haken, breien, handwerk, of knutselen, enz. De gezelligheid staat bovenaan in de Buurtkamer.