Een team dat een van de prijzen in wacht sleepte tijden de Sportprijzen 2017 (foto: Michel Groen).
Een team dat een van de prijzen in wacht sleepte tijden de Sportprijzen 2017 (foto: Michel Groen). Michel Groen

Sportliefhebbers welkom
bij uitreiking Sportprijzen

Sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg worden maandag 18 februari in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Rabobank Sportprijzen 2018. Sportliefhebbers kunnen bij deze feestelijke avond in sporthal Kastelenring in Leidschendam aanwezig zijn.

Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Rabobank Sportprijs samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Het publiek kan dit jaar voor het eerst online stemmen op genomineerde sporters en sportteams via sportprijs-lv.nl. En deed dit dan ook massaal. Sportprijscoƶrdinator Tim Opmeer (SenW): "De eerste dag dat er online gestemd kon worden, hadden we al 1.500 stemmen binnen. Deze betrokkenheid is fantastisch. De sporters verdienen het om in de aandacht te staan. De Sportprijs leeft meer dan ooit. Wil je kennismaken met de sporters en hun prestaties? Kom dan naar de feestelijke uitreiking!"

Belangstellenden zijn welkom bij de uitreiking van de Sportprijs op maandag 18 februari. Aanmelden kan t/m 15 februari via sportprijs-lv.nl/contact of stuur een mailtje naar: sportprijslv@senw-lv.nl Geef aan met hoeveel personen je komt. De uitreiking van de prijzen begint om 19:30 uur en wordt om 21:00 uur afgesloten met een gezellige borrel.