Kleintje Kaf met 'De Snoepfabriek' in Ludens

In Theater Ludens kan men zondag 7 april de jeugdvoorstelling 'De Snoepfabriek van muziektheatergezelschap Kleintje Kaf zien. Aanvangstijd: 14.00 uur;toegangsprijs: € 9,50

Kwieék, kroetsj, fliep, knars! De Snoepfabriek draait op volle toeren! De heerlijkste snoepjes rollen van de band. De harde werkers Kay Zoet, Zoë Zout, Zacharias Zuur en Ben Bitter doen al jaren met veel plezier hun werk. Maar het roer moet om! China, Rusland en Engeland blazen hun bestellingen af. Deze landen willen iets nieuws, iets fris, iets flitsends! Directrice Rosalita roept daarom de hulp in van haar heimelijke liefde, de snoeplegende Mr. Smaakmaker. Deze glibberige gladjakker laat met zijn moderne (wan-)smaken de boel totaal in de soep lopen.

In een ultieme poging de fabriek te redden slaan Zoet, Zout, Zuur en Bitter de handen ineen om het lekkerste snoepje ooit te fabriceren! Het is erop of eronder. Zullen zij De Snoepfabriek weten te redden van de dreigende ondergang!? De Snoepfabriek is alweer de vijfde spetterende muzikale voorstelling van Kleintje Kaf en zit vol met nieuwe liedjes. . Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun familie.
Cast: Jacco Steendam, Gé Janssen, Walter van Doesum en Koen Dechering. Regie: Annelies van Wieringen | Muziek en tekst: Kleintje Kaf

Eerdere voorstellingen van Kleintje Kaf: Het dierenbal (2008-2012), Olaf en de Verdwenen Prinses (2012-2014), Olaf en de Zingende Zeerovers (2015-2016) en Olaf en de Pretraket (2017-2018).

U kunt kaarten bestellen via www.theaterludens.nl. De kassa is open van donderdag t/m zaterdag van 14.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoon kassa: 387 11 68.