Matthijs van der Heiden liet weer eens zien, dat hij op dit niveau drie uit drie kan scoren (foto: Remco Bruijne).
Matthijs van der Heiden liet weer eens zien, dat hij op dit niveau drie uit drie kan scoren (foto: Remco Bruijne). Remco Bruijne+31 6 18501174, spm@fambruijne.nl

VVV wint in Hilversum
fors van hekkensluiter

VVV houdt de stijgende lijn vast. Met een mooie 9-1 overwinning op hekkensluiter Hilversum heeft het team een goede kans om toch nog in de tweede divisie te blijven.

Een overwinning tegen Hilversum was wel te verwachten, maar ook noodzakelijk. Smash (3 punten voorsprong) moest gepasseerd worden om degradatie af te wenden en elk punt telt. Hilversum bleek niet in een optimale vorm en VVV deed wat het moest doen. Matthijs van der Heiden liet weer eens zien dat hij op dit niveau drie uit drie kan scoren en ook Patrick Bruijne haalde drie singles binnen. Mark Spaargaren speelde prima, maar na een spannende thriller verloor hij één partij van Yoeke Gunsing. Spaargaren overleefde bij 2-0 achterstand maar liefst 6 wedstrijdpunten, vocht zich terug naar 10-10 in de vijfde game en leek te gaan winnen. Gunsing zag zijn stoer en aanvallende spel echter beloond met winst. VVV komt nu 6 punten voor op Smash, maar zal nog wel eens met een invaller moeten aantreden. Het wordt nog een spannende ontknoping van deze competitie.