Bloemschikken in Essesteijn

Vrijdag 12 en 19 april is er een bloemschikworkshop in Wijkcentrum Essesteijn Elzendreef 10, Voorburg. Er wordt een vrolijk voorjaarsboeketje gemaakt. Kosten: €10, inclusief vaasje en koffie met iets lekkers. De soort bloemen en de kleur van het boeketje zijn afhankelijk van het aanbod. U hoeft niets mee te nemen. Inschrijven via tel. 070-3874483, e-mail: cokkiestoop@hotmail.com, of op de inschrijflijst in het wijkcentrum.

Bingo in De
Groene Loper

Zondag 7 april is er bingo in De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg. Er worden 8 ronden gespeeld. De zaal gaat open om 13.00 uur en de bingo start om 14.00 uur. U kunt al meespelen vanaf €4. De toegang is gratis.

Palmpaasstok
maken

Bij Palmpasen, op zondag 14 april, horen natuurlijk zelfgemaakte mooi versierde palmpaasstokken. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom om op woensdag 10 april van 14.00 - 15.00 uur in het zaaltje van De Verrezen Christus (Fonteijnenburghlaan 36 in Voorburg-West) een palmpaasstok te komen maken. Gezorgd wordt voor de stokken, de versiering, het haantje en de paaseitjes. Alleen graag een eigen bijdrage van 2 euro meenemen voor de kosten. Na afloop worden de palmpaasstok mee naar huis genomen. In de viering op Palmzondag 14 april om 10.30 uur worden de stokken gezegend en worden mensen blij gemaakt met een palmpasenstok.

Bingo in de
Oranjehoek

Woensdag 10 april is er weer bingo in De Oranjehoek aan de Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Er worden 5 rondes en 1 verrassingsronde gespeeld. U kunt al meespelen vanaf € 4. De zaal gaat open om 13.00 uur en de bingo start om 14.00 uur.

Koffieochtend
ouderen Damsigt

Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 is er een koffieochtend in Wijkgebouw De Boot aan de Duijvesteijnstraat in Voorburg. Entree €1 incl. consumpties. Op 17 april is er 'Koffie met een Cop' in De Boot. De wijkagent schuift aan en iedereen kan, ongedwongen en onder het genot van een kopje koffie of thee, vragen stellen aan de wijkagent. Op 22 april (2e paasdag) opent het 'Buurtresto' in Wijkgebouw de Boot.