Automobilist vlucht na crash

Een automobilist is zondagochtend vroeg met zijn auto gecrasht langs de Zoetermeerse Rijweg. De personenauto reed vanuit Zoetermeer over de Zoetermeerse Rijweg richting Den Haag-Leidschenveen. Ter hoogte van de Houtkade verloor de automobilist de macht over het stuur, waarna hij rechtdoor reed over de rotonde, een lichtmast raakte en nadat hij tegen het talud op reed op zijn zijkant tot stilstand kwam. Ooggetuigen zagen de bestuurder na het ongeval wegrennen en belden 112. De politie zocht nog wel in de omgeving, maar zover bekend is de bestuurder niet aangetroffen. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

Dode puppy's
gevonden

Op donderdag 21 maart aan het einde van de middag vonden jonge spelende kinderen in de omgeving van het Commissarispad in Leidschendam een aantal dode honden. Het betrof puppy's van vermoedelijk 3 a 4 weken oud. Nog niet bekend is van welk ras. De pups lijken op elkaar, waardoor de politie er vanuit gaat dat zij uit hetzelfde nest afkomstig zijn. Het onderzoek is in volle gang. De politie is nog op zoek naar getuigen. Mocht u informatie hebben over nesten met pups van deze leeftijd die er nu opeens niet meer zijn, of heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan 0900-8844, of (anoniem) 0800-7000.

Brand op balkon
Burg. Keijzerlaan

Aan de Burgemeester Keijzerlaan in Leidschendam heeft in de nacht van zondag op maandag brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand aan de achterzijde. Gelukkig bleek het alleen een prullenbakje op het balkon. De brandweer zette meteen in op het voorkomen dat de brand een woning in sloeg. Een aantal ruiten sprong, maar zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Frontale botsing
motorrijder en auto

Bij een frontale aanrijding tussen een personenauto en een motorfiets op de Westvlietweg is de bestuurder daarvan gewond geraakt. De motorfiets sloeg dubbel door de klap en de bestuurder kwam een stuk verder op de weg terecht. Hij was nog wel bij kennis en werd met spoed in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.