Lunchconcert Laurens Trio in Theater Ludens

Het Laurens Trio geeft dinsdag 16 april een lunchconcert in Theater Ludens. Aanvangstijd: 12.30 uur; toegangsprijs: €8.

Sinds september 2018 vormen violist Diederik van Wassenaer, celliste Belén Mendéz Valledor en pianiste Lieselotte van Tol samen het Laurens Trio. Het trio dankt zijn naam aan Sint-Laurentius, de beschermheilige van Rotterdam. Hier ontmoetten de drie musici elkaar op Codarts Hogeschool voor de Kunsten waar zij alle drie hun hoofdvakstudie volgen. Het trio wordt gecoacht door Bart van de Roer, de pianist van het Storioni Trio.
Het huidige kernrepertoire van het Laurens Trio wordt gevormd door werken van Beethoven en Dvorák. Hiernaast verdiepen zij zich graag in modern repertoire en voeren zij door henzelf gearrangeerd werk uit. Met veel plezier geeft het Laurens Trio regelmatig concerten op verscheidene concertlocaties in Nederland. Dit concert wordt verzorgd door Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

Op het programma van de lunchconcerten staat mooie muziek met doorgaans een klassieke rode draad. Wilt u tijdig weten wie er speelt? Stuur een e-mail naar lunchconcerten@theaterludens.nl en u wordt op de hoogte gehouden.

De lunchconcerten zijn meestal rond 13.15 uur afgelopen. Men kan een broodje kopen zodat u na afloop van het concert kunt nagenieten van een heerlijke lunch, een kopje koffie en/of een glaasje wijn. Om zo gezellig nog even na te praten. Bent u alleen? Neem dan plaats aan de aanschuiftafel.

Kaarten bestellen via www.theaterludens.nl. De kassa is geopend van donderdag t/m zaterdag van 14.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling.