Lekker lachen in Het Veur Theater

'Be the best version of yourself' was wat Klaas Prins op de toiletdeur van een vriend las. Klaas veegde af, werd geïnspireerd en begon om de beste versie van zichzelf te worden. Maar hoe doe je dat?

In zijn eerste avondvullende programma 'Maar nog niet helemaal' neemt Klaas Prins je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen. Een absurde zoektocht naar identiteit waarbij de jonge cabaretier met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot het publiek continu weet te boeien en verrassen.

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas schrijft voor diverse tv-programma's en was de vaste presentator van Humor TV.

'Maar nog niet helemaal' is te zien op donderdag 18 april om 20:30 in Het Veur Theater. Kaarten kunt u à €16,50 bestellen via www.hetveurtheater.nl.
TRYO
Op donderdag 2 mei om 20:30 komen drie cabaretiers try-outen in het theater aan de Damlaan.

Tryo is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, ziet u deze in ons theater. Iedere TRYO is anders met wisselende line-ups. Op 2 mei bestaat deze line-up uit de cabaretiers Sidney Schmeltz, Vincent Geers en Rene van Meurs.

Kaarten voor TRYO kosten €13 en zijn te verkrijgen via www.hetveurtheater.nl.