'Murder on the Ortient Express' in Ludens

In het kader van Cinema + draait dinsdag 23 april (matinee) de film 'Murder on the Ortient Express' (VK 1974). Aanvangstijd: 13.00 uur; toegangsprijs: €8.

De klassieke thriller van Sidney Lumet met o.a. Albert Finney, Sean Connery, Lauren Bacall, John Gielgud en Martin Balsam.

Puur genot om de stoet aan beroemde acteurs in Agatha Christie's 'Murder on the Orient Express' te zien optreden. Regisseur Lumet had de tegenwoordigheid van geest om de grote namen allen tot hun recht te laten komen. Een voor een klimmen ze aan boord van de Orient Express, de eersteklas trein waarin later een moord gaat plaatsvinden die één van de passagiers, detective Hercule Poirot (een onherkenbare Finney), moet oplossen. We zien oa Sean Connery als agressieve legerofficier, John Gielgud als butler (wat anders), Ingrid Bergman als godvrezende buitenlander en nog een handvol grootheden in andere eervolle bijrollen. Over eersteklas trein gesproken.

Kunt u niet zelfstandig naar de film in het theater komen? Theater Ludens en de Bibliotheek aan de Vliet werken samen met het WOEJ. Hierdoor kunt u busvervoer naar de film regelen. Naar de matineefilm toe? WOeJ-leden kunnen gebruik maken van het Particulier Vervoer. Belt u met 070-3175634. Voor de avondfilms stelt WOeJ voor € 2,50 per persoon busvervoer ter beschikking. U wordt opgehaald en thuisgebracht. Bel hiervoor uiterlijk één dag van tevoren naar 070-3863113.

Kaarten bestellen via www.theaterludens.nl. De kassa is open van donderdag t/m zaterdag van 14.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling.