Cartouche heeft veel
moeite met hekkensluiter

De dames uit Voorburg namen het afgelopen zondag op tegen hekkensluiter Oss. Op papier wellicht een makkelijke wedstrijd, maar Oss is een ploeg die thuis niet moet worden onderschat.

Cartouche had het dan ook lastig. Ondanks het feit dat ze er af en toe snel uitkwamen en via de flanken gevaarlijk waren, was het Oss dat na 12 minuten als eerste het doel vond. Oss was fel en zette goed druk. Het was Maureen van den Bree die een kwartier voor rust via een directe corner de gelijkmaker maakte, waardoor er gerust werd bij 1-1. De tweede helft was Cartouche de bovenliggende partij maar drukte dat niet uit in de stand. Oss maakte gebruik van veel slordig balverlies, Na 50 minuten stond het 3-1 voor de thuisploeg en moest Cartouche alle zeilen bijzetten, en uiteindelijk op voorsprong wist te komen. Tot de 70e minuut bleef het spannend. Mooi was het niet, maar uiteindelijk gingen de 3 punten toch met Cartouche mee naar huis.