Elke maandag tot en met vrijdag verzamelt de Vitality Club zich bij De Plint om samen te bewegen in het park Prinsenhof (foto pr).
Elke maandag tot en met vrijdag verzamelt de Vitality Club zich bij De Plint om samen te bewegen in het park Prinsenhof (foto pr).

Ervaarochtend bij De Vitality Club Leidschendam

De Vitality Club Leidschendam organiseert op donderdag 18 april van 09.00-10.30 uur een ervaarochtend bij het verzamelpunt in wijkcentrum De Plint aan de Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam.

Voor de liefhebbers is er een fittest en afgesloten wordt met een mini-lezing van Frank Schalkwijk, arts en verouderingswetenschapper bij Leyden Academy on Vitality and Ageing. Hij vertelt over gezond oud worden en de positieve effecten van (samen) bewegen. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

Elke maandag tot en met vrijdag verzamelt zich van 09.00 tot 10.00 uur bij De Plint een aantal 50-plussers om samen te bewegen in het park Prinsenhof onder begeleiding van een vrijwillige coach. De oefeningen kunnen op elk niveau worden uitgevoerd. Deelname is kosteloos, geheel vrijblijvend en aanmelden is niet nodig.

Voor 50-plussers is voldoende beweging essentieel, gezien het risico op leeftijdsgerelateerde aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes en gewrichtsklachten. Het doel van de Vitality Clubs is om elkaar te motiveren om gezamenlijk beweging in de dagelijkse routine te integreren en zo gezonder en gelukkiger oud te worden. Bent u benieuwd? Kom dan meedoen op donderdag 18 april van 09.00-10.30 uur bij de ervaarochtend. Kijk voor meer informatie op www.vitality-club.nl/leidschendam.