Het nieuwste ontwerp van een Stressless relaxfauteuil met een voet in zwart staal (foto: pr).
Het nieuwste ontwerp van een Stressless relaxfauteuil met een voet in zwart staal (foto: pr).

Grote Stressless Adviesdag bij CASBA Kom op 2e Paasdag

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, organiseert CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude de Grote Stressless Adviesdag. Kom langs en krijg advies van de fabrikant over de populaire Stressless relaxfauteuils, profiteer van sterk afgeprijsde showroommodellen en maak kans op een wellness cheque.

"CASBA is trots de grootste Stressless Concept Store van de regio te zijn. Bij ons ervaar je altijd de ruimste keuze uit de totale comfortcollectie van Stressless, met meer dan 30 fauteuils," zegt Nils Beverwijk, directeur CASBA Wonen & Slapen. "Tijdens de Grote Stressless Adviesdag hebben we de fabrikant uitgenodigd om onze klanten advies te geven over hun relaxfauteuils. Daarnaast maken we er een gezellige Tweede Paasdag van met fijne acties op onze mooiste merken en lekkere hapjes en drankjes." Het Noorse merk Stressless staat al jaren bekend als de producent van de meest comfortabele zitmeubelen ter wereld. De gepatenteerde functies, zoals het glijsysteem, hoofd- en lendensteun en de slaapfunctie zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam, zodat je compleet kunt ontspannen.

De hele maand april profiteren klanten van de Stressless BBQ-actie. Bij aankoop van Stressless-meubels met een totale waarde vanaf € 2495,- krijgt de klant een gratis Napoleon-gasbarbecue (t.w.v. € 799,-). Kijk op casba.nl/acties voor de voorwaarden.