De scouts van Hubertus Brandaan genieten met zijn allen van het kamp. Dit jaar is het een extra bijzonder kamp vanwege het jubileum (foto: pr).
De scouts van Hubertus Brandaan genieten met zijn allen van het kamp. Dit jaar is het een extra bijzonder kamp vanwege het jubileum (foto: pr).

LBC steunt jubileumkamp Hubertus-Brandaan

Scouting Hubertus-Brandaan bestaat 85 jaar. Daarom wordt een jubileumkamp georganiseerd in het thema Superhelden.

"De LBC Businessclub is een van onze superhelden die het jubileumkamp ondersteunt. We willen de activiteiten tijdens het jubileumkamp laagdrempelig houden, juist ook voor de minder draagkrachtigen in de maatschappij. Dat wordt door de steun van onder meer de LBC mogelijk", aldus Marco van Stappershoef, penningmeester Hubertus-Brandaan. Zo'n 45 vrijwilligers van Scouting Hubertus-Brandaan zorgen dat alles op rolletjes loopt. De voorbereidingen voor het Pinksterkamp zijn in volle gang.
Tijdens het jubileumkamp gaan alle kinderen van 4 tot 18 jaar mee om samen spelen te doen, te leren in een team te werken en in beweging te zijn. Alles rondom het thema superhelden. Van Stappershoef: "We zijn de leden van de LBC Businessclub dankbaar dat zij op deze manier bijdragen aan het plezier van de jeugd in Leidschendam-Voorburg. Overigens steunen ook het Van Ravesteynfonds, TOPdesk, Bakkerij Van Maanen, 't Proefhuys en Remia de activiteiten. En we hopen dat meer superhelden het goede voorbeeld volgen."

Meer informatie over Scouting Hubertus-Brandaan op www.hubertus-brandaan.nl, bel naar 06 54 32 14 82, kijk of kom eens op een zaterdag langs.