Pubquiz voor KiKa in Het Veur Theater

Medewerkster Wies van Het Veur Theater doet in november mee aan de marathon van New York voor het Kika Fonds. Kika is een Nederlandse stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker.

Om mee te helpen organiseert Het Veur Theater met Wies voor het Kika Fonds een speciale Pubquiz. Schrijf je nu in en doe mee met de Kika Pubquiz. De gehele opbrengst aan entreegelden is voor KiKa.

Onder de bezielende en onbezoldigde leiding van Pubquizmaster Chris Piguillet zullen de hersens gekraakt gaan worden. Er is plaats voor maximaal 18 teams (zelf team samenstellen van 4 tot 6 personen), dus meld jouw team snel aan. Er zijn verschillende prijzen beschikbaar gesteld door lokale bedrijven.

Het programma van een Pubquiz ziet er als volgt uit: De quizmaster legt het verloop van de quiz uit aan de deelnemers. Hierna gaat de Pubquiz van start, en worden de vragen in rondes van 10 (open) vragen op de deelnemers afgevuurd. Zij overleggen met de rest van de teamleden en schrijven dan – hopelijk – het juiste antwoord op het antwoordvel. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekrondes. Tussen de vragenrondes door wordt er geregeld een rondje 'Petje op/Petje af' gespeeld waarmee ook prijsjes en punten verdiend kunnen worden.

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat na acht rondes de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen en de prijzen in ontvangst nemen.

Deze pubquiz vindt plaats op vrijdag 21 juni om 20.00 in Het Veur Theater. Reserveer een teamtafel via www.hetveurtheater.nl.