Roeiboot overvaren

Een roeiboot is dinsdag aan het einde van de ochtend op de Vliet ter hoogte van recreatiegebied Vlietland overvaren door een binnenvaartschip. Hun boot sloeg lek en de twee roeiers raakten daardoor te water. Zij konden zelf uit het water komen en werden opgevangen bij de roeivereniging Rijnlanden. Zij zijn in de ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen.

Swingen in
Essesteijn

Op Bevrijdingsdag treedt de populaire band Classic op in wijkcentrum Essesteijn aan de Elzendreef 10 in Voorburg. Entree: 5 euro, aanvang 13:30 uur, zaal open 13:00 uur. Stuur voor meer informatie een e-mail naar evenementen@wvessesteijn.nl.

Aan tafel aanschuiven bij Maria

Maria organiseert op zondag 28 april weer een Aanschuiftafel in oud-Leidschendam. Maria's aanschuiftafel voor alleenstaanden begint om 17.00 uur. Op het menu staat een amuse, een voorgerecht, een hoofgerecht en een dessert. En u krijgt er nog een drankje bij ook. Dit voor de (kost)prijs van 10 euro. Aanmelden kan via tel. 06-25025801.

Koffiesoos in
Essesteijn

Tijdens de Koffiesoos op vrijdag 3 en 10 mei tussen 10.00 en 12.00 uur in wijkcentrum Essesteijn aan de Elzendreef 10, te Voorburg (bij de sporthal) is er voor de liefhebbers gelegenheid om een spelletje te doen, zoals Rummikub, Srabble, dammen of een kaartspel. U mag natuurlijk ook zelf een spel meenemen. Meer info via tel. 070 3874483

Koffie-uurtje in
Ons Tohuis

In Ons Tolhuis aan De Horre 1 in Leidschendam is er op vrijdag 3 mei van 10.30 tot 11.30 uur weer het maandelijkse Koffie-uurtje. Wilt u gezellig anderen ontmoeten en contact maken? Onder het genot van koffie en/of thee kunt u praten over uw interesses en horen wat anderen leuk vinden. Maar het gaat er vooral om, om even uw huis uit te zijn om gezellig iemand anders te zien en te spreken. Doordat het aantal deelnemers nog steeds groeit, wordt het ontmoetingsuurtje steeds gezelliger. Meer info via tel. 070 3277081.