Scooterbestuurder gewond bij ongeval

Een snorscooter en een personenauto kwamen zaterdag 20 april met elkaar in aanrijding op de kruising van de Sint Martinuslaan met de Prins Bernhardlaan in Voorburg. Daarbij raakte de bestuurder van de scooter gewond en werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk heeft een van de twee bestuurders het rode verkeerslicht genegeerd.

Verdachte types
in Vondelstraat

Zondag deed zich een verdachte situatie voor in de omgeving van de Vondelstraat in Voorburg. Twee mannen, vermoedelijk Oostblok-types, keken bij woning naar binnen. Beiden groot postuur. Waarvan een persoon kalend, andere een zwart shirt. De politie twitterde daarop een waarschuwing. Niet bekend is of zij zich schuldig hebben gemaakt aan een strafbaar feit en/of zij zijn aangetroffen.

Gewonde bij
aanrijding

In de nacht van zaterdag 20 april op zondag 21 april heeft een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden op de Mgr. Van Steelaan bij de kruising met de Koningin Julianalaan in Voorburg. Een inzittende raakte gewond en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede persoon werd nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee. Beide bestuurders moesten blazen, maar bleken beiden niet te hebben gedronken. Naar de oorzaak van de aanrijding is onderzoek gedaan.

Fietsster zwaar gewond na val

Een fietsster is zondagmorgen 21 april gewond geraakt toen zij op de J.S. Bachlaan in Leidschendam ten val kwam. De vrouw fietste samen met nog een persoon in de richting van de Heuvelweg, toen zij ter hoogte van de Koningin Julianaweg door onbekende oorzaak ten val kwam. Daarbij liep zij dusdanig ernstige verwondingen op dat ook de traumahelikopter ter plaatse werd gevraagd. De helikopter landde op een grasveldje in de omgeving. Het slachtoffer is in de ambulance verzorgd en is daarna naar het HMC Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het Mobiel Medisch Team reed met de ambulance mee en is bij het ziekenhuis weer opgehaald door de traumaheli.