De Bouw en Infra Harmonie o.l.v. Dick Theunissen verzorgt samen met Andrew Wright op piano of orgel een majestueus programma (foto: pr).
De Bouw en Infra Harmonie o.l.v. Dick Theunissen verzorgt samen met Andrew Wright op piano of orgel een majestueus programma (foto: pr).

Dag na Koningsdag feestelijk Koningsconcert Koningkerk

De dag na Koningsdag kunt u in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg luisteren naar een majestueus programma verzorgd door de Bouw en Infra Harmonie o.l.v. Dick Theunissen samen met Andrew Wright op piano en/of orgel.

Het gevarieerde programma omvat o.a. klassieke-, film- en originele muziek. De muziekstukken worden begeleid door toepasselijke beelden op de beamer. Wie van grotere orkesten en harmoniemuziek houdt moet beslist naar dit concert komen. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. Na afloop is men welkom om nog gezellig wat na te praten met een hapje een drankje. Ter dekking van de onkosten wordt een vrijwillige inzameling gehouden. De Koningkerk is goed bereikbaar en rond de kerk is voldoende parkeergelegenheid.

De leden van de Bouw- en Infra Harmonie komen uit het hele land. Als harmonie treden zij enkele keren per jaar op. Om de leden de gelegenheid te geven om vanuit het hele land naar Voorburg te komen en zich goed voor te bereiden begint het Koningsconcert niet zoals de andere lunchconcerten om 12 uur, maar om 14.30 uur. Die aanvangstijd biedt mensen die elders in Leidschendam-Voorburg wonen in de ochtend andere bezigheden hebben de gelegenheid dit concert te bezoeken.