Gelijkspel voor heren Cartouche

De Voorburgers lieten zondagmiddag 2 dure puntjes liggen in Groenekan. Cartouche schoot uit de startblokken en zag Timmo Kranstauber binnen de minuut de 0-1 op het scorebord zetten. Maar Voordaan was beter en maakte gelijk. Daarna wist Cartouche uit een strafcorner weer op voorsprong te komen, maar niet veel later was het weer gelijk. Na slordig uitverdedigen belandde de bal in het doel en dus gingen beide ploegen rusten met een 2-2 gelijke stand. Na rust kon het eigenlijk beide kanten op, maar bleef de score onveranderd. Daardoor blijft het spannend in de top vak de promotieklasse.

Verlies dames
Cartouche

De formatie van Jair Levie trad zondag aan tegen Amstelveen, de nummer 9. Een erg goede wedstrijd werd het niet. Cartouche was beter maar bracht te weinig voor een overwinning. Slordige passing en veel naar achteren hockeyen leidden uiteindelijk tot een counter van de thuisploeg, die vervolgens weergaloos werd afgerond; 1-0. De Groenhemden wisten het tij niet meer te keren en dropen na 70 minuten spelen zonder punten weer af naar Voorburg. Volgende week wacht thuis om 12:45 uur de nummer 1, Union.