Een heerlijke slaapplek voor je huisdier (foto: Swiss Sense).
Een heerlijke slaapplek voor je huisdier (foto: Swiss Sense). Studio van Assendelft

Een speciale boxspring voor huisdieren

Ook jouw hond moet goed slapen. Eindelijk is het zover. Voortaan kan écht iedereen genieten van een fijn bed. De hondenboxspring ‘Buddy’ is speciaal ontwikkeld voor je trouwe huisdier, verkrijgbaar in drie afmetingen en beschikbaar in diverse kleuren en stoffen.

Beddenspecialist Swiss Sense komt met deze primeur. Ruim een jaar geleden werd het idee nog als een 1 aprilgrap gelanceerd, maar vanwege de vele enthousiaste reacties werd besloten het idee verder uit te werken. Achter de schermen werd er daarom gestart met de ontwikkeling van de allereerste hondenboxspring, die nu in beperkte oplage verkrijgbaar is.

De boxspring bestaat uit een box met een topper, een strak en tijdloos hoofdbord en vijf centimeter hoge poten. De box is voorzien van een bonellvering, terwijl de topper is gemaakt van negen centimeter dik koudschuim. Het bed heeft een handige vuil- en waterafstotende tijk, die eenvoudig gereinigd kan worden met een vochtige doek.

Buddy is in drie formaten verkrijgbaar: small, medium en large. Dus of je nu de trotse baas bent van een kleine Teckel, een Beagle, of grotere Terriër, er is voor bijna iedere viervoeter wel een geschikte boxspring beschikbaar.