Weidse blik over de recreatieplas in Vlietland (foto: Hella Meershoek).
Weidse blik over de recreatieplas in Vlietland (foto: Hella Meershoek).

Gezien door de lens van lokale lezers van Het Krantje

In deze tijd van corona zitten veel mensen vaak lang binnen. Maar af en toe moet je er toch even uit. Veel lokale lezers maken wandelingen in Leidschendam-Voorburg en de mooie omgeving. En nemen ook hun fotocamera mee. Dat resulteert in heel veel ingezonden foto's voor de Foto van de Week. De voorraad foto's die de moeite waard zijn om aan de lezers te tonen was zó aan het groeien dat de redactie ook deze week een aantal foto's tegelijk met u wil delen. Gaat u dus vooral door met het inzenden van (liggende) foto's van een hoge resolutie en wellicht ziet ook u dan uw favoriete foto terug in Het Krantje!

Voorjaar op de hoek van de Prinses Beatrixlaan/Koningin Wilhelminalaan in Leidschendam nabij het oude raadhuis (foto: Fons Ubert).
Sfeerfoto van het buitengebied in Leidschendam in de avond (foto: Ger ter Horst).
De koeien lopen netjes naar voren want het is melktijd. Op de achtergrond de Sint-Laurentiuskerk in Stompwijk  (foto: Marian van der Zalm).
Oranje tulpen op de voorgrond in de week van Koningsdag en Bevrijdingsdag met De Salamander op de achtergrond  (foto: Linda Steentjes).
Het Noteboompark in Voorburg met een mooie avondlucht (foto: Rebecca Booms).
Wat kan een weiland met paardenbloemen aan het Wilsveen toch prachtig zijn (foto: Mari-Jan Kraal).
De Nieuwe Vaart bij Stompwijk in het voorjaar met schapen en lammetjes, gezien vanaf het water (foto: Felix Hünteler).