Mart Winkel is in de studio te gast om zijn nieuwe nummer ‘Ik kan jou niets meer geven’ én tracks van zijn eerste album te laten horen.
Mart Winkel is in de studio te gast om zijn nieuwe nummer ‘Ik kan jou niets meer geven’ én tracks van zijn eerste album te laten horen.

Gasten in radioprogramma Midvliet FM

In het radioprogramma Kakafonie van Midvliet FM zijn zondag 14 juni Henk en Jannette en William Kruizinga telefonisch 'te gast' en komt Mart Winkel naar de studio aan de Damlaan om hun muziek te laten horen en erover te vertellen.

Om 12:30 uur zijn Henk en Jannette te beluisteren. Het oude piratennummer ‘Rozen zo rood’ is door dit duo in een nieuw jasje gestoken. Samen hebben ze de tekst ingekort, de melodielijn wat veranderd en iets vlotter gemaakt. Jannette is niet geheel onbekend. Met haar kenmerkende stemgeluid heeft ze een tweetal nummers uitgebracht. Iedereen die oude piratennummers kent, zal de naam Henk Voskuil (bekend van de Tornado’s) niet vreemd in de oren klinken. Henk en Jannette hebben al vele mooie successen geboekt als solo-artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd. Hun debuutsingle als duo was in 2018 ‘Noem jij dat nou liefde’.

Om 13:05 uur hoor je een telefonisch gesprek met William Kruizinga. Hij laat zijn nieuwe single ‘En nu leef ik mijn leven’ laten horen. William Kruizinga is sinds 2018 bezig als zanger. Het nummer ‘En nu leef ik mijn leven’ is autobiografisch en gebaseerd op zijn leven. William: “Er zijn veel mensen geweest die achter mijn rug om praten en mij nog niet het daglicht in de ogen gunden. Met dit lied wil ik duidelijk maken aan mijzelf en alle anderen, dat het jouw eigen leven is. Zoals je in het refrein hoort, is het nemen en geven!”

Op zondag 14 juni rond half twee is Mart Winkel in de studio te gast om zijn nieuwe nummer ‘Ik kan jou niets meer geven’ én tracks van zijn eerste album te laten horen. “Een album met twaalf mooie zelfgeschreven liedjes uit het leven gegrepen met een lach en een traan en autobiografisch”, aldus de Delftse zanger. Zijn eerste single ‘Mijn gemis’ staat er ook op, net als het nummer ‘Ga nu maar’. “Een aantal liedjes zal zeker bekend klinken, zoals ‘Zomerdroom’, ‘Zo’n mooie vrouw’. Verder staat ook het nummer ‘Echte vrienden’ erop, dat ik met mijn trots Donny Winkel heb opgenomen.”