Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die u niet snel vergeet. (foto: Daniella van Lienden).
Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die u niet snel vergeet. (foto: Daniella van Lienden).

Laatste streamfestival Het Veur Theater

De laatste show van Het Veur Theater Streamfestival wordt op vrijdag 4 juni uitgezonden. Meer dan 300 mensen hebben al genoten van twee avonden vol improvisatie, cabaret en muziek.

“Alle artiesten die hun opwachting maken zijn vanaf september te zien in het theater. Een heerlijk voorproefje dus, van wat u te wachten staat als we u weer met open armen kunnen ontvangen.” vertelt Oscar van Schijndel, directeur van Het Veur Theater. “De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op 1 juli. De artiesten kunnen niet wachten om weer in het theater op te mogen treden en geven graag een voorproefje van de voorstellingen die eraan komen.” Het Streamfestival wordt uitgezonden via Zoom. Bezoekers laten hun camera aanstaan zodat de artiesten het publiek kunnen zien op een groot scherm. Zo is er toch interactie tussen artiest en publiek.

Op vrijdag 4 juni maken weer 4 artiesten hun opwachting. Tussen de acts door verzorgt Berit Companjen een kort interview. met de artiesten. Zij staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. Ze is een fantastische host die de interactie met het publiek niet schuwt.

De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die u niet snel vergeet. Wat ooit begon met spelen voor haar vrienden in de woonkamer van haar ouderlijk huis, groeide uit tot een passie waar ze haar leven omheen vormde. Inmiddels verovert Celine haar immer groeiende publiek met optredens in binnen- en buitenland. Met een mix van warme akoestische instrumenten en dromerige elektronica speelde ze diverse tours in het popcircuit, maar komend seizoen keert ze terug in de theaters.

EVA (Bos) wil het leven zo optimaal mogelijk leven. Sterker nog, daar heeft ze haar eigen formule voor geschreven. Zodat je het leven kan leven in het kwadraat. En dan houdt het leven zich niet aan haar formule. Leven² is een persoonlijke kleinkunstvoorstelling, die constant op een dunne lijn balanceert van wat zwaar, naar schaterlachen en weer terug. EVA is één van de drie beste acts van afgelopen seizoen en wordt beschouwd als 'opkomend talent dat we in de gaten moeten houden'. Zij speelt met een te gekke band.

In 'Dit is het nou' observeert Janneke de Bijl er op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken en de absurditeit van de worstelende mens dient zich aan. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

Esther van der Voort is een succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen.

Als je (gratis) kaarten bestelt op www.hetveurtheater.nl ontvang je nog een duidelijke uitleg.