Shahista Sadhoe, eigenaresse van Shamina for Body Balance & Beauty (Foto PR).
Shahista Sadhoe, eigenaresse van Shamina for Body Balance & Beauty (Foto PR).

Een ‘corona-rugzak' met klachten?

De Corona hield lange tijd iedereen in haar greep, lock downs, thuis werken, weinig beweging en frisse buitenlucht hebben er voor gezorgd dat veel mensen een rugzak vol zorgen en stress met zich meedragen. Ook ondernemers en contactberoepen hadden het moeilijk.

Shahista Sadhoe, eigenaresse van Shamina for Body Balance & Beauty, had ook zo haar zorgen of haar ‘toko' het wel zou redden. "Met mijn ruim 25 jaar ervaring wil ik zeker in deze tijd iets meer kunnen betekenen, daar ga ik voor!”. Ze heeft in de afgelopen jaren een hele eigen behandelmethode ontwikkeld en steeds verder verfijnd. Een combinatie van Oosterse en Westerse technieken en verfijnde acupressuur helpen tegen stress gerelateerde lichamelijke klachten en emotionele disbalans. De basismethode heet ‘Ama'; van oorsprong een Chinese techniek waarin je leert om ‘blind' knopen en stresspunten op het lichaam te kunnen voelen. Iedere behandeling is daarom gericht op jouw specifieke klachten. Na de behandeling ervaar je onder andere diepe ontspanning.
Shahista neemt de tijd, luistert aandachtig naar je verhaal en maakt tegelijkertijd een behandelplan in haar hoofd. Ook de behandelruimtes zijn fris, schoon en hygiënisch en stralen vooral rust en warmte uit. Een behandeling bij Shahista ervaren is een aanrader. Zeker met een speciale korting die je elders in deze krant vindt.
Meer info vind je ook op haar website www.shamina.nl of bel gerust: 0639665430.