Fysiotherapeut Joey Kruisbeek maakt in het Active Health Center een echo van een patiënt met kruisbandklachten (foto: DJ).
Fysiotherapeut Joey Kruisbeek maakt in het Active Health Center een echo van een patiënt met kruisbandklachten (foto: DJ).

Videoanalyse bij Active Health Center

Bij Active Health Center (AHC) aan de Henri Faasdreef 226 in Leidschenveen en AHC Ypenburg aan de Kleveringweg 33 in Delft kun je terecht als je fitter en gezonder wil worden.

Bijvoorbeeld door te fitnessen of deel te nemen aan de verschillende groepslessen. Maar ook als je wilt werken aan je herstel na een blessure, of om preventief te sporten om in conditie te blijven, ben je hier op de juiste plek. De behandeling start met een gedegen onderzoek om te kijken wat er precies aan de hand is. Als dit is vastgesteld, wordt ingeschat, wat er moet gebeuren, hoelang het gaat duren en bekeken wat je er zelf aan kunt doen. Tevens wordt het bewegingspatroon bestudeerd. Bij AHC wordt hierbij gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals de videoanalyse om te kijken naar je houding en bewegingspatroon. Fysio- en manueel therapeut Joey Kruisbeek: "Om te zien of er een afwijking is van het normale patroon bestuderen we de beelden en door middel van het trekken van lijnen kunnen we zelfs de miniemste afwijkingen opsporen. Vervolgens wordt gestart met oefeningen om het bewegingspatroon te veranderen. Bij een volgende videoanalyse kunnen tot op de graad nauwkeurig het verschil meten." De klant ontvangt de videoanalyse per mail.