Broedend waterhoentje in Notenboom park Voorburg (foto: Patricia  Beekhuizen).
Broedend waterhoentje in Notenboom park Voorburg (foto: Patricia Beekhuizen).

Lokaal gezien door de lens van lezers van Het Krantje

Nu de regels wat versoepeld zijn, gaan de mensen er weer wat meer op uit. Veel lokale lezers maken wandelingen en fietstochten in Leidschendam-Voorburg en de mooie omgeving. En nemen hun fotocamera (of telefoon) mee. Dat resulteert in veel ingezonden foto's voor de Foto van de Week. De voorraad foto's die de moeite waard zijn om aan de lezers te tonen is zo groot dat de redactie ook deze week een aantal foto's tegelijk met u wil delen. Gaat u dus vooral door met het inzenden van (liggende) foto's van een hoge resolutie en wellicht ziet ook u dan uw foto terug in Het Krantje!

Klaprozen op de Heuvelweg langs de trambaan (foto: Jan Harm Bakhuys).
De Vliet op zondagochtend vroeg. Wat is Leidschendam toch mooi he (foto: Elly Keiman).
Genieten aan de Vliet in Leidschendam (foto: Martin de Vos).
Broeksloot thv de Overburgkade gezien vanaf het schelpenpad aan de Haagse zijde (foto: Hans Visser).
Na een koude en regenachtige 'lente' nu toch eindelijk de zon. En de natuur explodeert. Dit is de middenberm van de Heuvelweg in Leidschendam (foto: Hans van Veen).
Dit zijn de talrijke vulliswagens van de dagelijkse trein langs het spoortraject Mariahoeve-Voorschoten ter hoogte van Kastelenring in Leidschendam (foto: Dennis Plug).
Hier een foto van de mooie beplanting aan de Vliet gezien vanaf Voorburg met de Leidschendamse Zeeheldenwijk aan de overkant (foto: Robin van Wissen).