Het team van K&C Eigendom Management (foto: pr).
Het team van K&C Eigendom Management (foto: pr).

Een nieuwe baan betekent
een nieuwe uitdaging bij K&C

Johan Taal ging de uitdaging vorig jaar aan en ruilde na 32 trouwe dienstjaren in de ICT-branche zijn baan in voor het ondernemerschap als K&C Eigendom Management.

Als VVE-beheerder ging hij vorig jaar maart aan de slag en mocht meteen de aanpassingen realiseren die in Corona-tijd nodig waren Zo werden er in zijn eerste werkweek nieuwe laptops besteld en ook werden de jaarlijkse ALV's digitaal gehouden of in hybride-vorm gehouden met MS-teams."Een goede sfeer op de werkvloer is voor mij belangrijk”, legt Johan Taal uit.

Ook de komst van Michiel Bas en Thomas Koeleman droeg bij aan een gezellige werksfeer bij K&C Eigendom Management. Ook zij gingen de uitdaging aan om in coronatijd te beginnen met een nieuwe baan en zijn een welkome aanvulling op het team. De combinatie van jong met iets ouder blijkt goed te werken "We leren eigenlijk van elkaar. Inmiddels werken we ook zo veel mogelijk digitaal en dit heeft door Corona toch een positief zetje gekregen." Johan is ook de klanten dankbaar die binnen de VVE's veel extra werk verzetten. Verder mocht hij rekenen op steun van zijn vrouw Anja. Op dit moment is er bij de Nootdorpse VVE-beheerder een vacature voor een financial controller. Heb jij een boekhoudkundige achtergrond en durf jij ook een nieuwe uitdaging aan en wil jij graag werken in Nootdorp in de VVE-branche, lees dan de advertentie in deze krant en stuur je cv naar info@kencvve.nl.