Om het zomerse gevoel compleet te maken kun je chillen in een hangmat met de tekst ‘Mijn favoriete plekje is in de zon' (foto: Zoedt).
Om het zomerse gevoel compleet te maken kun je chillen in een hangmat met de tekst ‘Mijn favoriete plekje is in de zon' (foto: Zoedt).

Geniet van je tuin of balkon
in een hangmat in de zon

De zon laat zich vaker zien en dat betekent dat iedereen massaal aan de slag gaat om de tuin of het balkon zomer-klaar te maken. We verwijderen de aanslag van de tegels, maaien het gras en vullen de bloembakken.

Is het grove werk gedaan? Dan is het tijd om de tuin te voorzien van een flinke portie gezelligheid. De kussens, posters en cirkels geven je veranda of loungehoek een heerlijk frisse boost. Happy Summer!

Met de nieuwe buitencollectie van Zoedt tover je de tuin in een handomdraai om tot een gezellig plekje waar je na een lange thuiswerkdag fijn kunt relaxen. De buitencollectie van Zoedt bestaat uit stoere kussens, posters, cirkels en vlaggen. Dit jaar is de collectie aangevuld met een serie buitenkussens waarop illustraties de hoofdrol spelen. De prints en formaten zijn onderling perfect met elkaar mixen en matchen. De outdoor kussens zijn gemaakt van polyester en waterafstotend.

Om het zomerse gevoel compleet te maken kun je chillen in een hangmat met de tekst ‘Mijn favoriete plekje is in de zon'. Perfect om in weg te dromen en even helemaal tot rust te komen.

Meer informatie op www.zoedt.nl.