De Kameleonwoning is een ontwerp van D+B Architecten.
De Kameleonwoning is een ontwerp van D+B Architecten.

Nieuw concept voor sociale woningbouw

Greentogether lanceerde onlangs officieel het woonconcept ‘De Kameleonwoning’.

"De Kameleonwoning, naar een ontwerp van D+B Architecten, biedt gezond en betaalbaar wooncomfort aan kleine en grotere gezinnen, ouderen, starters en alleenstaanden. Een ideaal concept voor sociale woningbouw", aldus Greentogether.

Green Structures, de circulaire casco’s van Renewbuilding, vormen de basis van de Kameleonwoning. Door de slimme opzet met deze casco’s van biobased materialen zijn de woningen eenvoudig om te bouwen. Ze voldoen zo beter aan de woningbehoefte van de toekomst. Daarnaast is de woning aangenaam warm in de winter en van nature koel in de zomer door de dampopen constructie en biobased isolatie. Door de samenwerking binnen Greentogether met gerenommeerde architecten zijn de woningen mooi qua ontwerp, praktisch qua indeling en herbruikbaar. De verschillende typen woningen zijn in één rij te combineren, wat zorgt voor wijkdifferentiatie.

Wim-Heerke Spronk van Greentogether: "De Kameleonwoning is uniek en ontwikkeld om aan alle eisen te voldoen. Een woning met vele voordelen." Meer informatie op: www.kameleonwoning.nl.