Veel te doen voor jeugd in vakantie

De hele zomervakantie worden er verschillende sportieve en culturele activiteiten georganiseerd waaraan kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen. Zo kunnen ze o.a. kiezen om te gaan Overleven in de duinen of mee te doen aan Toverdans, Skate Jam, Skelterrace, Tekenen en schilderen op muziek, Circus Workshop, Waterspektakel en andere leuke dingen. Zes weken lang worden de bezigheden op verschillende buiten locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 0 t/m 14 jaar.
Tot 28 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partner organisaties. Er is genoeg te doen, zowel sportief als creatief en cultureel, om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk'92, Vogelplas Starrevaart e.a.
Om mee te doen kunnen kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl. Stuur voor vragen een e-mail naar activiteiten@senw-lv.nl.