Nederlandse taalles bij
Woej in kleine groepjes

Wilt u Nederlands leren spreken én weten wat er in het nieuws en in Nederland gebeurt? Bezoek dan de wekelijkse taalles van Woej. 

Samen met de andere cursisten verhoogt u uw spreekvaardigheid. De vrijwilligers Nederlandse taalles van Woej maken gebruik van verschillende lesmethodes en boeken om de lessen te geven. Ook het nieuws komt vaak aan bod. Zo kunt u meer te weten komen over de Nederlandse cultuur. De taallessen richten zich op beginners en licht gevorderden. Naast taallessen zijn er in de wijk- en dienstencentra nog veel andere activiteiten waar u aan mee kunt doen om de Nederlandse taal te oefenen. De lessen vinden elke week plaats in kleine groepjes en duren een uur; op dinsdag- en woensdagochtend in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper tussen 9:30 - 12:00 uur en op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.30 - 12.00 uur en woensdagmiddag tussen 13.00 - 15.30 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint.

Inschrijven kan bij één van genoemde wijk- en dienstencentra. Voor meer informatie: tel. 070 - 205 47 50, stuur een mail naar info@woej.nl, of kom zelf eens langs.