Computerlessen Woej zijn weer van start gegaan

Wilt u meer uit uw computer, tablet of smartphone halen zoals leren beeldbellen, e-mails versturen, berichten plaatsen op sociale media of veilig informatie op internet zoeken, of heeft u zelf specifieke vragen over het werken met computers? Dan kunt u zich aanmelden. 

De computer kan  - zoals in de afgelopen coronaperiode - echt iets toevoegen in het dagelijkse leven.  Toch is het niet voor alle mensen vanzelfsprekend om een computer te gebruiken. Het is veel makkelijker om dat onder begeleiding te doen en ter plekke al uw vragen te kunnen stellen. Bij Woej zetten vrijwilligers zich in voor mensen die computervragen hebben en die graag hun vaardigheden willen ontwikkelen. Iedereen kan er aan mee doen. U krijgt individuele begeleiding van een van vrijwilligers. De lessen zijn op 

De lessen duren een uur en vinden plaats op maandag tot en met vrijdag op verschillende dagdelen op verschillende locaties wijk- en dienstencentra van Woej. Bel voor meer informatie of aanmelden naar 070 - 205 47 71 of 070 - 205 47 62.