De Turven eindigden als tweede, terwijl de Benjamins en Mini’s (foto) beide in hun poule als eerste eindigden.
De Turven eindigden als tweede, terwijl de Benjamins en Mini’s (foto) beide in hun poule als eerste eindigden.

VRC start nieuwe seizoen succesvol met drie prijzen

Afgelopen week begon voor de VRC het rugby-seizoen. Na de zomervakantie én een periode van enkel ‘thuis’ spelen als gevolg van Corona-beperkingen, kan er nu ook weer ‘uit’ gespeeld worden.

De VRC opende het seizoen daarom ook meteen goed met twee rugbytoernooien ‘uit’ in respectievelijk Delft en Breda. De Voorburgse rugbyers namen het daarbij op tegen verschillende teams uit de randstad en de omgeving Breda. En met succes. Het werd meteen een gedenkwaardige start van het nieuwe seizoen.

Doordat de VRC bij zowel de Turven (6 & 7 jaar), Benjamins (8 & 9 jaar) en Mini’s (10 en 11 jaar) wist te winnen, kwamen de spelers thuis op sportpark de Star terug met maar liefst drie trofeeën. De Turven eindigden als tweede, terwijl de Benjamins en Mini’s beiden in hun poule als eerste eindigden.

Teammanager Bernard van Diepenbeek: “Een ongelofelijke knappe prestatie van onze teams. De tegenstanders waren goed en sterk. Maar het belangrijkste is natuurlijk het spelplezier en de leuke toernooidag. Op naar een mooi en sportief rugbyseizoen.”

De Voorburgse Rugby Club richt zich volledig op de jeugd en heeft als missie iedereen te laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life.