Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee, met de hand gemaakt.
Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee, met de hand gemaakt.

Serveer je thee op een plank van steigerhout

Ben je gek op lekkere thee en vind je het leuk om te varieren? Dan ben je bij De Thee Winkel aan het juiste adres. Eigenares Anita Bonnema verkoopt de lekkerste verse thee in diverse smaken en heeft geweldig leuke thee accessoires. 

Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee, met de hand gemaakt. Deze theeplank is gemaakt van steigerhout en heeft een robuuste uitstraling. De plank isgeschikt voor het serveren van losse thee bij je thuis of op kantoor. Natuurlijk ook erg leuk om te gebruiken bij het serveren van een high tea. 

De plank wordt onbewerkt geleverd inclusief de theeblikken met hierop de namen van de losse thee en een maatschepje. Theefilterzakjes of theeknijpers kun je er los bij serveren in een mooi glas.
De theeplank wordt geleverd exclusief de thee, zodat je zelf je favoriete theeplank kunt samenstellen. Hiervoor kun je ook terecht bij De Thee Winkel, er zijn vele verrassende smaken verkrijgbaar. De diverse theesmaken worden met grote zorg geselecteerd en uitvoerig getest. Omdat smaken verschillen is er een uitgebreid assortiment van rond de 70 verschillende smaken. Zo is er voor elk wat wils.