Ga voor marmer(look) tegels en haal het luxe gevoel in huis.
Ga voor marmer(look) tegels en haal het luxe gevoel in huis.

Aan jou de keuze! Voor welke vloer ga jij?

Een vloer is iets dat je niet ieder jaar vervangt of aanschaft, dus als je overgaat tot aankoop moet je daar goed over nadenken.

Waar je eerst moest kiezen voor echt hout om die echte, warme uitstraling te krijgen, kun je nu kiezen voor kunstvloeren in ieder mogelijk motief. Niet te onderscheiden van echt hout, maar zonder de nadelen (krimp en uitzetten) en kunnen dus ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Laminaat is een blijvertje, maar wel vooral in lichte en neutrale kleuren. Een neutrale laminaatvloer is ook nog eens een hele goede basis voor een interieur in Scandinavische stijl of samen met de meer weelderige Bohemien trend.

Een trend die goed combineert met het robuuste of industriĆ«le interieur zijn tegels in een roest- of metalliclook. Fraai bij zowel warm, geleefd hout en stoer, strak beton. 

PVC wordt steeds vaker geleverd van materiaal van een betere, duurzame kwaliteit. Het kan geleverd worden in ontelbaar veel patronen en kleuren.

Ga voor marmer(look) tegels en haal het luxe gevoel in huis. Bijkomend voordeel is dat een tegelvloer is makkelijk te onderhouden is.

Wat de functie van de ruimte ook is, een gietvloer is altijd geschikt. Een gietvloer kan ook naadloos doorlopen verschillende ruimtes.

Laat jezelf goed informeren om te kijken welke vloer het beste bij je past.