Op een grijze dag wél prachtige herfstkleuren in het Sijtwendepark (foto: Jolanthe Toxopeus).
Op een grijze dag wél prachtige herfstkleuren in het Sijtwendepark (foto: Jolanthe Toxopeus).

Lokaal gezien door de lens van lezers van Het Krantje

De coronaregels zijn weer verscherpt en een nieuwe lockdown dreigt. Veel lokale lezers die vooral thuis werken, maken wandelingen en fietstochten in Leidschendam-Voorburg en omgeving om er event uit te zijn. En nemen hun fotocamera (of telefoon) mee. Dat resulteert in veel ingezonden foto's. De voorraad foto's die de moeite waard zijn om aan de lezers te tonen is zo groot, dat de redactie ook deze week een aantal foto's tegelijk met u wil delen. Gaat u dus vooral door met het inzenden van (liggende) foto's van een hoge resolutie en wellicht ziet ook u dan uw foto terug in Het Krantje!

Donkere wolken pakken zich samen boven het oude centrum. Gezien vanaf de Nieuwstraat in Leidschendam (foto: Liana Hoornweg).
Donkere wolken pakken zich samen boven de (nog niet geopende) nieuwe brug 'Plaspoelhaven' tussen Van Ravesteijnkade en Scheepswerf (foto:Hans van Veen).
De Drie Molens aan de Stomwijkseweg in Leidschendam met laaghangende mist en wat grazende schapen op de voorgrond (foto: Annita Hoogeveen).
Wat is de herfst toch mooi in het Marienpark bij het gemeentehuis in Leidschendam (foto: Bep van Es).
Een prachtige mistige zonsopgang bij park Vreugd en Rust aan de Vliet (foto: Linda Steentjes).
Kijkend vanaf de Vlietoever naar de andere kant met de herffst (toen nog) in aantocht (foto: Hans Peter Roersma).
Mooi avondlicht in Park t Loo te Voorburg (foto: Marjon de groot - Kortekaas).