Bingomiddag in Duivenvoorde

Op vrijdagmiddag (even weken) 14:00 uur kunt u uw geluk beproeven tijdens de bingo in Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262, in Leidschendam. Gezellig, spannend, leuk en mooie prijzen. Doe eens mee en ga ook met een leuke prijs naar huis! Vrijdagmiddag 14:00 uur (even weken). De komende data zijn vrijdag 20 mei, vrijdag 3 juni, vrijdag 17 juni enz. De bingo kost €5 per plankje (alleen pinnen) Zie het volledige weekprogramma op www.stichting-duivenvoorde.nl of kom langs in het Dienstencentrum. Iedereen is elke werkdag welkom voor een kopje koffie/thee. In Dienstencentrum Duivenvoorde vindt u ook een kapper, fysiotherapeut, dagbesteding Florence, diëtist en pedicure. En het is mogelijk om te biljarten of te jeu-de-boulen. Bel voor meer informatie of vragen maar (070) 301 40 15 (receptie).

Amnesty staat
op Julianaplein

Amnesty International is op zaterdag 21 mei na een lange onderbreking weer aanwezig met een stand op het Julianaplein in Voorburg. Het werk van Amnesty International is van enorm belang voor slachtoffers van mensenrechtenschendingen. Een belangrijk onderzoek van Amnesty International vindt plaats in Oekraïne, waar een Crisis Response Team actief is dat feiten en bewijsmateriaal verzamelt over de gevechtshandelingen en mogelijke oorlogsmisdaden en mensenrechtenschendingen. Met de campagne #LetsTalkAboutYES, wil Amnesty, met name onder jongeren, de dialoog over seks en instemming op gang brengen. Voor beide acties liggen er petities ter ondertekening. Natuurlijk zijn er ook kaarten en andere artikelen te koop. Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op de website www.amnesty.nl.

IVN-excursie in
Vreugd en Rust

IVN organiseert op zondag 22 mei weer een excursie in Voorburg. Dit keer ga je met een natuurgids park Vreugd en Rust verkennen en hoor je alles over natuur en historie. Geniet van dit aantrekkelijk stukje natuur vlakbij het centrum van Voorburg. De lente is volop aanwezig en dat zie je en ruik je. Verzamelen om 10.00 uur op de houten brug aan het Oosteinde 5 t.o. Huis Vreugd en Rust. IVN-excursies zijn gratis, duren 1½ tot 2 uur en je hoeft je niet van te voren op te geven. Ze gaan altijd door. Inlichtingen via tel. 06 -20568114 of 070-3858676. Op ivndenhaag.nl vind je een scala aan activiteiten.