De leden van Theatergroep Voorburg in hun vernieuwde AMCO theater.
De leden van Theatergroep Voorburg in hun vernieuwde AMCO theater.

Feestelijke opening vernieuwd AMCO theater

Actueel 265 keer gelezen

Voorburg - Theatergroep Voorburg heeft de zomervakantie aangepakt om een prachtige verbouwing te realiseren van het eigen theater aan het Burgemeester Feijthplein in Voorburg.

De theaterzaal is door de leden eigenhandig opnieuw opgebouwd. Het licht- en geluidhok kreeg een nieuw jasje, het plafond werd theaterrood geverfd, nieuwe vloerbedekking werd gelegd en als pronkstuk werden er 50 gloednieuwe rode stoelen geïnstalleerd. De verbouwing is grotendeels bekostigd door een crowdfundingsactie en diverse acties die opgezet waren door de leden. De zaal is nu ook zodanig ingericht dat de ernaast liggende ruimte erbij getrokken kan worden en er op verrassende wijze van de speelruimte gebruik kan worden gemaakt. De eerstkomende productie, 'Een adder onder het gras' zal gespeeld worden in het vernieuwde AMCO theater.

Op 21 oktober speelt het toneelgezelschap een speciale uitvoering voor alle donateurs, leden en sponsors die deze verbouwing mogelijk hebben gemaakt. Om het geheel extra feestelijk te maken zal de zaal voorafgaand aan de voorstelling geopend worden door wethouder Rozenberg van gemeente Leidschendam-Voorburg. Overige speeldata 'Een adder onder het gras': 28 en 30 oktober, 11,13,18 november. Kijk voor informatie of reserveren op www.theatergroepvoorburg.nl, of bel naar 070-3360136.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant