Oud Catch-lid Kelly Hoenen gooit de first pitch.
Oud Catch-lid Kelly Hoenen gooit de first pitch.

Catch vierde weekend lang haar 20-jarig bestaan

Sport 298 keer gelezen

Leidschendam - Voorburg - Afgelopen weekend vierde Honk- en softbalvereniging Catch haar vierde lustrum. In 2004 startte Catch op sportpark Duivesteyn. Tien jaar later verhuisde de club naar de huidige locatie Sportpark Westvliet.

Gedurende het hele weekend waren er festiviteiten op het terrein van Catch. Elke thuiswedstrijd werd met een traditionele first pitch gestart, waar telkens speciale personen waren uitgenodigd. Bijvoorbeeld de twee oud- voorzitters, Monique Remmers en Danny Brinkman en Leonardo Yanez (Catch oudste- spelend lid). Maar ook de bondsmascotte Bee voor de allerjongsten, oud international Railey Legito en hoofdklasse-speelster en nationaal kampioen 2023 Kelly Hoenen gooiden een first pitch. Kelly is in hart en nieren Catch’er en maakte in 2023 de overstap naar hoofdklasser Neptunus in Rotterdam.

Naast de first pitch en opluistering van de wedstrijden met muziek, werd voor de jeugd een activiteitenmiddag georganiseerd met als hoogtepunt een Baseball5 clinic, gegeven door Team-NL speelster Ayla Engels. Baseball5 is een urban spelvorm van honk- of softbal en wordt met een speciale, zachtere bal of tennisbal gespeeld.

Ondanks de weersvoorspellingen konden alle activiteiten doorgaan en heeft Catch goed stil kunnen staan bij haar 20e verjaardag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant