Twee teams van VVV zijn in hun poule kampioen geworden.
Twee teams van VVV zijn in hun poule kampioen geworden.

Twee teams vieren kampioensfeest bij VVV

Sport 441 keer gelezen

Leidschendam - Bij tafeltennisvereniging VVV was het op zaterdag 13 en 20 april groot feest. Twee teams van VVV zijn in hun poule kampioen geworden.

Zaterdag 13 april was voor een tweetal teams van VVV een spannende dag. Team 4, uitkomende in de 2e klasse, had een zware taak te volbrengen. Om te promoveren naar de 1e klasse moest het team namelijk met 10-0 winnen. Na een aantal zeer spannende partijen wisten zij op mooie wijze de benodigde 10 punten binnen te halen. Dezelfde dag kon team 1, uitkomende in de derde divisie, kampioen worden als ze tenminste 5 winstpunten wisten te boeken. Ook zij wisten dit te halen door uit met 9-4 te winnen in Amstelveen. Op 20 april moest team 1 nog één thuiswedstrijd spelen. Als die ook met winst zou worden afgesloten zouden zij ongeslagen kampioen zijn. De wedstrijd ging tot 6-6 gelijk op. Echter in de laatste partij wisten de heren van team 1 de winst binnen te halen. Met een einduitslag van 7-6 zijn zij dus ongeslagen kampioen en promoveren naar de 2e divisie. Beide zaterdagen was het bij VVV tot in de kleine uurtjes groot feest.

Clubkampioenschappen
Op donderdag 9 mei (Hemelvaart) worden weer de jaarlijkse VVV clubkampioenschappen georganiseerd, een enkeltoernooi voor alle competitiespelende leden en recreant-leden van VVV. In de eerste ronde worden meerkampen gespeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant