Ondanks het verliezen van de halve finale in het KNVB District West 2 bekertoernooi was Forum Sport-trainer Bas Steffens (staand) ‘megatrots’ op zijn team (archieffoto: AW).
Ondanks het verliezen van de halve finale in het KNVB District West 2 bekertoernooi was Forum Sport-trainer Bas Steffens (staand) ‘megatrots’ op zijn team (archieffoto: AW).

Forum Sport uitgeschakeld voor de KNVB districtsbeker; RKAVV speelt morgen voor finaleplek

Sport 523 keer gelezen

Voorburg - Halve districtsbekerfinalist en 1e Klasser Forum Sport heeft zich dinsdagavond niet geplaatst voor de districtsbekerfinale. In en tegen 4e Divisionist Poortugaal werd met 3-0 verloren.

De mannen van trainer Bas Steffens kenden een lastige start. “Binnen het kwartier was het 2-0 door een directe vrije trap en een afstandsschot. Daarna pakten we het goed op en voetbalden we zeker goed mee. We kregen absoluut onze momenten!” Vlak voor rust kreeg Jerone Goodett een grote kans en gelijk na rust kreeg Haitam el Marid die ook. Steffens: “Daar hadden we de aansluiting moeten pakken!” 

In de beginfase na rust had Forum Sport het verder even moeilijk en scoorde Poortugaal uit een corner 3-0. “Dat was wel het breekpunt in de wedstrijd voor ons”, zegt Steffens. “Wij probeerden het wel en waren ook een paar keer dichtbij een doelpunt, maar Poortugaal liet het ook na om wat kansen te benutten. Zeker op de momenten waren ze uiteindelijk de betere ploeg, maar wij kunnen terugkijken op een meer dan prima bekertoernooi. Ik ben megatrots op mijn spelers!”

De andere halve finale RKAVV-Capelle, een 4e Divisie onderonsje, wordt morgen (donderdag 25 april) om 20:15 uur gespeeld op Sportpark Kastelenring in Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant