Adverteren in Het Krantje

Adverteren in Het Krantje is de ideale manier om de inwoners van Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en omgeving te bereiken. Met de hoogste oplage en het grootste bereik in de regio, is dit de beste krant om jouw boodschap over te brengen aan een groot publiek.

Meer weten over adverteren in Het Krantje?

Als je meer wilt weten over adverteren in Het Krantje, dan helpen wij je graag verder. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@telstarmediacentrum.nl
of bel naar T. 015 - 361 54 77

(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).
Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en het bereiken van jouw doelgroep in Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en omgeving.


Adverteren in Leidschendam en Voorburg

Adverteren in de krant en online

Bij ons kun je terecht voor geschikte advertentiemogelijkheden, zowel in de krant als online, in Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en omliggende regio's. Als je een groot publiek wilt bereiken in deze omgeving, dan is adverteren in Het Krantje een slimme keuze.

Met een oplage van 39.000 exemplaren is onze krant de perfecte manier om wekelijks veel inwoners van Leidschendam en omstreken te bereiken via advertenties en redactionele stukken. Bovendien genereert onze lokale nieuwswebsite, hetkrantje-online.nl, maandelijks meer dan 50.000 pageviews en kun je daarmee een groot publiek in de regio bereiken.

Het Krantje in het kort:

• Oplage krant: 39.000 exemplaren.
• Verspreidingsgebied: Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.
• Verschijningsdag: woensdag.
• Nieuwssite hetkrantje-online.nl: 50.000 pageviews per maand.

Wil je adverteren in Het Krantje?

Deadline aanleveren advertentie: maandag 12.00 uur.
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertentie@telstarmediacentrum.nl.

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons kantoor bij Het Krantje

Ons adres is Boezemweg 21 in Pijnacker en we ontvangen je graag op afspraak.Kantoor van Telstar Mediacentrum aan de Boezemweg in Pijnacker


Ben je op zoek naar een manier om jouw doelgroep buiten Leidschendam en omstreken te bereiken?

Ons platform biedt jou de mogelijkheid om niet alleen in Leidschendam maar ook in andere gebieden een groot publiek te bereiken. Naast onze lokale editie bieden wij ook edities aan in andere regio's, zoals Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Lansingerland en Hillegersberg. Zo kun je optimaal jouw doelgroep bereiken en de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten. Neem contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Bij Het Krantje gaan we verder dan alleen adverteren

Naast advertentiemogelijkheden in Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en omstreken, bieden wij ook diverse andere diensten aan voor ondernemers. Zo kunnen wij je ondersteunen bij het ontwikkelen en beheren van jouw website en social media kanalen, het ontwerpen van jouw huisstijl en het promoten van jouw bedrijf. Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze mediabrochure en ontdek hoe we je kunnen helpen bij de groei en ontwikkeling van jouw onderneming. Onze adviseurs staan klaar om je te ondersteunen en te adviseren, dus neem gerust contact met ons op.