Opening
Opening "Het Margrietje"

Opening “Het Margrietje”

vrijdag 26 augustus 2022 15:00 tot 18:00

Op vrijdag 26 augustus vanaf 15h00 opent “het Margrietje” haar deuren voor de bewoners van de Margrietflat, Het Anker, de Meerpaal en omliggende buren. Plannen voor deze gezellige huiskamer zijn o.a Ouderen Gym, workshops, koffie ochtend, spelletjes middag en Bingo. Gedurende de wekelijks koffieochtend op Donderdag is de koffie gratis. Voor de andere festiviteiten en/of huur van deze gelegenheid wordt een klein bedrag in rekening gebracht. De opening wordt opgeluisterd met de muziekale klanken van Carel Caminada, de catering wordt verzorgd door TradeMarc Events. De opzet en exploitatie van “het Margrietje” is medemogelijk gemaakt door Tamara Helder, flatcoach van Vidomes, Vlietwensen en stichting 1818 en natuurlijk de enthousiaste vrijwilligers van de Margrietflat.