Blijf langer sterk
Blijf langer sterk Fung Loy Kok Taoist Tai Chi

Kennismaken met Taoist Tai Chi kunsten

woensdag 24 april 13:30 - 15:00

Blijf langer sterk

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt op woensdag 31 januari een open huis in Leidschendam, gymzaal De Vliethorst Pr. Carolinalaan 1, ingang aan de Veurse Achterweg, van 13:30 tot 15:00 uur. Iedereen is welkom om kennis te maken met Taoist Tai Chi™ kunsten. Later instromen is mogelijk.

We worden allemaal steeds ouder en wijzer. Maar met ouderdom komen ook vaak gebreken. Daarmee omgaan is niet altijd gemakkelijk. Het taoïsme ziet dat anders. Het proces van achteruitgang kan vertraagd worden. Je kan op een gezonde manier oud worden. Deze andere kijk is voor iedereen beschikbaar. 

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt Taoist Tai Chi™ kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op www.taoisttaichi.org/nl