Afbeelding

Bridge bij BC Vronesteyn

dinsdag 11 juni 19:15 - 23:15

BC Vronesteyn, een van de oudste bridgeverenigingen in de regio bestaat dit jaar 75 jaar. Het doel van de bridgevereniging bij de oprichting werd omschreven als: “Bridgen bij Vronesteyn betekent een stevig partijtje bridgen in een beschaafd milieu”.

We zijn natuurlijk met onze tijd meegegaan. We spelen nog steeds elke dinsdagavond in het Atrium van Gymnasium Novum in Voorburg. Per avond  spelen we in 4 lijnen met 6 competitierondes (van 4 spellen). Momenteel hebben we ongeveer 110 leden. De eerste 60 jaren werden de uitslagen handmatig berekend maar ook in de bridgesport heeft de automatisering toegeslagen. De uitslagen worden nu digitaal ingevoerd en na afloop van de competitieavond is de uitslag via de mobiele telefoon te bekijken.

Bridgen is niet enkel leuk en gezellig maar stimuleert ook de hersenen. Tenslotte hoort ook het nakaarten onder het genot van een hapje/drankje bij de bridgesport.

Op 5 september start het bridgeseizoen met een openingsdrive. Daarna gaat de bridgecompetitie weer van start. Wil je meedoen of heb je interesse in een bridgecursus, neem dan contact op via bcvronesteyn@gmail.com.