Bedrijvengids

Hoveniersbedrijf André van der Eijk

Hoveniersbedrijf André van der Eijk is sinds 1998 de hovenier voor tuinaanleg & -renovatie en -onderhoud en in Pijnacker-Nootdorp, Delft en omstreken. We zijn als hovenier gespecialiseerd in zowel de complete aanleg van nieuwe tuinen als het opknappen van reeds bestaande tuinen.

Door als hovenier creatief en vakbekwaam te werk te gaan en iedere tuin met een visie aan te leggen, streven we ernaar om altijd hoogwaardige kwaliteit af te leveren. De aanleg of renovatie van uw tuin start met het bespreken van uw wensen. Het persoonlijk contact is voor ons hierbij erg belangrijk, u staat als opdrachtgever altijd in direct contact met André van der Eijk.

Uw ideeën zijn de input voor een professioneel ontwerp, waarbij we uw tuin altijd tot iets bijzonders proberen te maken met een rustieke sfeer en verrassende elementen. Sluit het ontwerp aan bij uw wensen? Dan gaan we aan de slag met de aanleg of renovatie van uw tuin. Dit alles met oog voor detail en afwerking en uiteraard met behulp van professionele apparatuur.

Mede dankzij deze werkwijze hebben we in de afgelopen jaren al veel mooie tuinen aangelegd en gerenoveerd. Zie hier een greep uit deze projecten in combinatie met een aantal foto's!

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf André van der Eijk

Beppie Nooijstraat 52

2642BS Pijnacker

Tel 015 - 369 64 16