Bedrijvengids

AMMS Electronics

"AMMS Electronics, is in 1994 gestart als eenmanszaak en groeide in 2000 uit naar BV met meerdere medewerkers. Wij bieden een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten aan. Tevens verzorgen wij ook reparaties van computers en mobiele telefoons. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën leveren wij al meer dan 20 jaar succesvol aan zowel particulieren als bedrijven. 

AMMS ELECTRONICS B.V. staat voor Maatwerk

U kunt bij AMMS ELECTRONICS B.V. losse componenten kopen en zelf inbouwen, maar u kunt de assemblage ook door AMMS ELECTRONICS B.V. laten uitvoeren. Voor alle 'storage-producten' biedt AMMS ELECTRONICS B.V. bovendien externe oplossingen.

AMMS ELECTRONICS B.V. staat voor Informatie

Op www.amms.nl vindt u uitgebreide informatie over alle producten met foto's. Natuurlijk kunt u naast telefonisch ook online bestellen en via E-mail extra informatie of ondersteuning krijgen. Bepalen welk product het beste bij u past wordt zo een fluitje van een cent.

AMMS ELECTRONICS B.V. staat voor Service

In geval van storingen of defecten kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij kunnen en zullen u zeker verder helpen! Zoekt u de laatste driver-updates? Geen probleem, wij helpen u hier graag mee.

AMMS ELECTRONICS B.V. staat voor Snelheid

Uw bestelling kunt u zelf ophalen in onze showroom, maar u kunt ook kiezen uit verschillende verzendmogelijkheden. Een op voorraad besteld artikel wordt in de regel de volgende dag geleverd. De zekerheid hiervan is volgens Post NL 99,2% (rembourszendingen worden in het weekend niet afgeleverd)."

Contactgegevens

AMMS Electronics

Boezemweg 2-g

2641KH Pijnacker

Tel 015-3617981

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
volgens afspraak