Bedrijvengids

Stappenplan Huis verkopen

Stappenplan Huis Verkopen voor een hogere waarde en snellere verkoop

"De wereld is mijn werkgebied", zegt Angelique van Winden van Stappenplan Huis Verkopen enthousiast. De Berkelse heeft de afgelopen jaren letterlijk de hele wereld gezien en afgereisd. Uiteindelijk is ze weer neergestreken in Berkel en Rodenrijs, waar ze ooit een boerderij runde aan de Meerweg. Terug in het vertrouwde Lansingerland is ze een nieuwe uitdaging aangegaan: een carrière als vastgoedstyliste!

Ze is niet over één nacht ijs gegaan; ze volgde cursussen en heeft zich goed laten adviseren. Ook speelt haar achtergrond als interieurstyliste een grote rol. Als ze iets doet, wil ze het goed doen. Inmiddels staat het bedrijf zelf ook als een huis en schittert er een prachtige website online: StappenplanHuisVerkopen.nl.

Angelique van Winden maakt woningen helemaal klaar voor de verkoop. Nog voor de makelaar is geweest. "De sfeer moet goed zijn", zegt ze. "Het begint vaak met opruimen, heel veel opruimen. Kleurenadvies is ook heel belangrijk. Ik zorg ook voor ruimtelijk inzicht. Ruimtes moeten goed zichtbaar worden. Een rommelkamer kan bijvoorbeeld ook prima geschikt zijn als extra slaapkamer, maar dat moet je wel goed laten zien."

Wanneer de verkoop van een huis stagneert, zakken veel mensen met de woningprijs. "En dan niet met 3000 euro, maar meteen met 10.000 euro", vervolgt ze. "Dat is zonde en veelal helemaal niet nodig. Het anders inrichten van een woonhuis of zelfs het wit verven van een muur, kan al een hele boost geven aan de verkoop."

Angelique heeft al meerdere voorbeelden van huizen die na een goed advies razendsnel werden verkocht. "Dat is natuurlijk geweldig, want niemand wil met dubbele lasten zitten", stelt ze.

Ook maakt Angelique zogenoemde eerlijke foto's van huizen. Mensen willen op internet al meteen zien wat voor woning het is. Het moet geen vertekend beeld geven. De foto's die Angelique maakt zijn overigens ook uitstekend geschikt voor mensen die zelfstandig hun woning willen verkopen.

 

Maak gerust eens een afspraak met Angelique. Bel: 06-57313150, kijk op www.stappenplanhuisverkopen.nl of mail naar angelique@stappenplanhuisverkopen.nl.

 

7 praktische tips
Op www.stappenplanhuisverkopen.nl kan een e-book met 7 praktische tips om je huis voor een betere prijs te verkopen worden gedownload en er kan een gratis woningpresentatieadvies worden aangevraagd!

 

 

Contactgegevens

Stappenplan Huis verkopen

Veldspaat 54

2651RP Berkel en Rodenrijs

Tel 06-57313150